Suntem o societate care ca obiect de activitate afaceri și management.

Astfel vă putem îndruma, sfătui în următoarele domenii:

– Înființări societăți comerciale (SRL, PFA, S.A, II etc.);
– Lichidări , radieri societăți comerciale și PF, II etc.
– Insolvență (reorganizare și faliment) societați comerciale și PF;
– Înființări Asociații și fundații, asociații de proprietari, sindicate;
– Asistență juridică și reprezentare în Instanță pe domeniile dreptului comercial (litigii cu profesioniștii) dreptul fiscal, dreptul proprietății intelectuale, industriale, desene și modele etc., dreptul muncii, drept bancar, litigiile asociaților de proprietari etc.
– Contracte comerciale, Contracte Colctive de Muncă, Fișa postului, etc. precum și orice tip de contract necesar profesioniștilor ;
– Întocmim dosare și reprezentam persoanele juridice (profesioniștii) în fața reprezentanților ANAF în vederea obținerii vectorului de plătitor de TVA etc.
-Întocmim Plan de afaceri;
– Înregistrarea mărcii și denumirii, invenții, desene și modele etc. la OSIM.
– Închirieri spații comerciale, redactare contracte și reprezentare a profesioniștilor la negoceri în vederea încherii acestora;
– Tranzacții, Cesiune de Contract, Preluare de Datorie etc. în orice chestiune financiar-fiscală , litigioasă sau nelitigioasă, etc.
– Brending, în sensul că te putem ajuta sa iți promovezi societatea, sa o brenduiești, să o faci puternică și cunoscută, atat pe teritoriul României cât și pe alte teritorii.

Cu ajutorul nostru, poți intra în contact cu cele mai puternice agenții de publicitate și te putem reprezenta în vederea inchierii contractelor de colaborare atât cu acestea cât și cu tot personalul care participă la o asemnea întreprindere, de o asemenea amploare .

Nu ezita să ne ceri sfatul, să ne ceri o informație.
Grupul nostru țintă este cel al profesioniștilor sau al celor care doresc să devină profesionești sau profesionști care doresc să devină puternici, în sesnul de ași construii o afacere fără ”fisuri„ legale.

Telefon – o720072787

Advertisements